Chișinău

str. Lev Tolstoi 74, of. 3

Luni - Vineri (8:30 - 18:00)

Sâmbăta (09.00 - 14.00)

Utilitatea tehnologiilor spațiale

Utilitatea tehnologiilor spațiale

Dezvoltarea tehnologiilor în sec. XXI vizează deja toate domeniile de activitate ale omenirii, eficientizând procesele de lucru și rezultatele acestora. Creșterea numărului populației din întreaga lume sporește consumul general, în deosebi al alimentației, de aceea chiar și fermierii sunt deja nevoiți să utilizeze tehnologiile moderne pentru a face față concurenței și pentru a obține roade mai bune.

Cât de uimitor ar părea, dar tehnologiile spațiale pot fi folosite și în agricultură pentru a primi o calitate mai bună a recoltelor, respectiv și un preț mai mare pentru acestea.

Agricultorii, fermierii sau antreprenorii ce dețin companii specializate în domeniul agricol, cu ajutorul satelitelor noastre pot primi informații referitor la condițiile meteorologice, fotografii de calitate la diverse porțiuni de teren, în diferite perioade de timp, pentru analiza și monitorizarea tuturor proceselor.

De asemenea, tehnologiile spațiale pot fi utilizate și în cartografie, la întocmirea și redactarea hărților topografice; în lucrările de plantare și întreținere a spațiilor verzi de către instituțiile administrativ-teritoriale sau pentru investigațiile în domeniul ingineriei electrice, gazelor, apelor, zonelor maritime și de coastă.

Soluțiile noastre sunt oferite strict în baza unei analize ample a cererii și necesităților clientului cu abordare individuală, recomandări eficiente sau alternative personalizate, cât mai relevante și avantajoase.

Share:

Recent Comments

    Postări recente

    Archives