Chișinău

str. Lev Tolstoi 74, of. 3

Luni - Vineri (8:30 - 18:00)

Sâmbăta (09.00 - 14.00)

Dezvoltare produse software web

Suntem orientaţi spre dezvoltarea paginilor web cu diverse nivele de complexitate: cărți de vizită, magazine online, etc., şi a  sistemelor informatice destinate pentru evidența, gestionarea, optimizarea și îmbunătăţirea proceselor de lucru cu scopul măririi eficienței și creșterea volumelor întreprinderii.

Oferim servicii complete  pentru dezvoltarea sistemelor de evidență, a paginilor web personalizate adaptate la cerințele fiecărui client. Colaborăm cu clienții la nivel global pentru a-și menține soluția actualizată, rapid și în buget.

Pentru a dezvolta un produs bine punctat care lucrează asemenea mecanismului unui ceas, implicarea și discutarea tuturor aspectelor detaliate ale întreprinderii este punctul nostru forte.

La final, ca produsul să corespundă tuturor cerințelor clientului, se efectuează următoarele aspecte importante: testarea produsului și propunerea îmbunătățirilor.

Pârghiile ce influenţează optimizarea proceselor de lucru ale companiilor, duc la mărirea eficienței, micșorarea cheltuielilor și desigur creșterea veniturilor.

Suntem echipa perfectă pentru realizarea proiectul dvs.

  • Efectuăm analiza proceselor de lucru ale întreprinderii, discutând cu angajații
  • Propunem cele mai bune soluții în vederea automatizării și optimizarea proceselor întreprinderii
  • Întocmim un caiet de sarcini detaliat
  • Adaptăm sistemul propus la diverse platforme: desktop, tabletă, telefon
  • Implicăm sistemele de înștiințare (email, sms, etc.)

+373 22 24 15 11Contactați-ne acum!

Sună acum