Chișinău

str. Lev Tolstoi 74, of. 3

Luni - Vineri (8:30 - 18:00)

Sâmbăta (09.00 - 14.00)

Avantajele casei inteligente
20.08.2018
by

Avantajele casei inteligente

Conceptul de casă inteligentă devine o realitate tot mai solicitată, ale cărei avantaje sunt datorate dezvoltării accelerate a tehnologiilor, acestea contribuind la sporirea confortului locuinței, totodată influențând și evoluția acestora.

Dacă în mod obișnuit, gestionarea tuturor acțiunilor într-o casă se efectuează manual, atunci cu ajutorul sistemelor „casă inteligentă” este posibilă gestionarea de la distanță a tuturor dispozitivelor responsabile de lumină, căldură, aer condiționat, audio, video etc.

Sistemele inteligente de tipul dat pot fi utilizate în blocurile și casele de locuit, școli, grădinițe, instituții, oficii etc.

 

Componente ale unui sisteme tip „Casă inteligentă” sunt:

  • Acces control;
  • Irigații;
  • Securitate;
  • Control temperatura;
  • Control audio și video;
  • Control de iluminare;

 

Avantajele unui sisteme tip „Casă inteligente”:

– Economie de timp, apăsând doar un buton pentru a activa sau dezactiva lumina, aragazul, aparatele de aer condiționat sau alte dispozitive.

– Economie energie electrică și respectiv a costurilor pentru întreținere, în cazul în care a fost uitat un electrocasnic activat.

– Comod în utilizare, prin controlul chiar și de la distanță a instalațiilor.

– Securizarea sporită a spațiului de locuit.

– Controlul permanent al sistemelor.

– Personalizarea sistemului tip „Casă inteligentă” în dependență de instalațiile deținute de către client, interconectându-le pentru o monitorizare mai completă.

 

Monitorizarea sistemelor de automatizare pot fi efectuate din casă, de pe canapea sau de la distanțe mari, prin internet sau smartphone, acționând simultan toate instalațiile printr-o simplă comandă.

Specialiștii noștri sunt mereu disponibili să vă informeze mai detaliat despre posibilitățile sistemului tip „Casă inteligentă”, oferind consulații gratuite privind ofertele noastre, metodele de lucru și sistemele personalizate pe care le realizăm la prețuri avatajoase.

Share:

Recent Comments

    Postări recente

    Archives